Vytisknout tuto stránku

Jídelní lístek

30. 3. Uzená polévka s kroupami, Uzené maso vařené, bram. knedlík, kyselé zelí (1,3,9)

31. 3. Drožďová polévka, Vepřový plátek se žampiony, brambory (1,3,9)

1. 4. Pórková polévka, Plněný papr. lusk v rajské, housk. knedlík (1,3,7,9)

2. 4. Slepičí polévka s nudlemi, Pečené kuře, rýže, kompot (1,3,9)

3. 4. Bramborová polévka, Zapečené rybí filé, brambory, salát (1,3,7,9)

--------------------------------------------------------------------------------------

6. 4. Vývar s těstovinou, Segedínský guláš, housk. knedlík (1,3,7,9)

7. 4. Frankfurtská polévka, Francouzské brambory, červená řepa(1,3,7,9)

8. 4. Zeleninová polévka, Smažený vepřový řízek, brambory, salát (1,3,7,9)

9. 4. Brokolicová polévka, Hrách s uzeninou (1,3,7)

10. 4. S V Á T E K N E V A Ř Í S E

--------------------------------------------------------------------------------------

13. 4. S V Á T E K N E V A Ř Í S E

14. 4. Vývar s těstovinou, Bratislavská vepřová plec, housk. knedlík (1,3,7,9)

15. 4. Gulášová polévka, Rýžový nákyp s meruňkami (1,3,7,9)

16. 4. Krupicová polévka s vejci, Vepřová pečeně, bramborový knedlík, zelí (1,3,9)

17. 4. Vývar s játrovou rýží, Hovězí guláš, 2ks chléb (1,3,9)

--------------------------------------------------------------------------------------

20. 4. Vývar s kapáním, Drůbeží rizoto s žampiony, sýr, okurka (1,3,7,9)

21. 4. Kyselka s vejci, Naháč z vysočiny, brambory, salát (1,3,7)

22. 4. Vývar se strouháním, Hov. maso vař., kopr. omáčka, housk. knedlík (1,3,7,9)

23. 4. Hrachová polévka, Bramborový guláš, 2ks chléb (1,9)

24. 4. Rýžová polévka s hráškem, Čevapčiči, brambory, tatarská omáčka (1,3,9)

--------------------------------------------------------------------------------------

Změna jídelníčku vyhrazena

Při změně jídelníčku se můžete o alergenech informovat na tel. č. 380 742 037

Previous page: Prodej použité techniky